Web Analytics Made Easy - Statcounter

سریال فرار از زندان در پنج فصل، یکی از محبوب‌ترین سریال‌های موجود بود که ژانر جدیدی را معرفی کرد. تلاش مایکل اسکافیلد برای رهایی لینکلن باروز از زندان یکی از زیباترین داستان‌های ممکن را خلق کرد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سریال فرار از زندان در پنج فصل، یکی از محبوب‌ترین سریال‌های موجود بود که ژانر جدیدی را معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش مایکل اسکافیلد برای رهایی لینکلن باروز از زندان یکی از زیباترین داستان‌های ممکن را خلق کرد و داستان به طرز هوشمندانه‌ای نوشته شده و بازیگران نقش آفرینی بینظیری دارند. روش تولید کاملا خلاقانه بود و صحنه‌های اکشن بسیار برنامه ریزی شده بودند. شخصیت‌ها کاملا از هم متفاوت بوده و درحالی که عاشق مایکل، لینکلن و سوکره بودیم، از شخصیت‌هایی مانند تی بگ بدمان می‌آمد.

محبوبیت این سریال باعث شد در سال گذشته فصل جدید آن منتشر شود. فصل دیگر آن هم در راه است. اگر دوست دارید تا زمان پخش فصل بعدی سریال مشابه دیگری را ببینید، باید بدانید که در اینجا فهرستی از سریال‌های مشابه را معرفی می‌کنیم. با پروشات همراه باشید.
۱۵. پادشاهان فرار – Breakout Kings – ۲۰۱۱-۲۰۱۲   گرچه شاید فیلم کاملا شبیه فرار از زندان نباشد، اما درباره تعقیب گروهی از مجرمین است که از زندان گریخته اند. علاوه بر مارشال‌های ایالات متحده، چندین زندانی هم باید کمک کنند. به ازای یافتن هر زندانی یک سال از محکومیت شان کاسته می‌شود. اما اگر فرار کنند حکم شان دو برابر می‌شود؛ بنابراین در این سریال شاهد فرار‌های مختلف خواهید بود. بااین حال این سریال جذاب نبود و پس از دو فصل لغو شد؛ بنابراین تنها مدت کوتاهی سرگرم تان می‌کند.
۱۴. زندانی – The Prisoner – ۱۹۶۷
این سریال بریتانیایی در زندان رخ نمی‌دهد، اما داستان یک زندانی را بازگو می‌کند. یک مرد بی نام که مامور مخفی بود استعفا می‌دهد، از کارهایش پشیمان است و می‌خواهد کشور را ترک کند. اما پیش از فرار توسط عده‌ای دستگیر شده و در یک روستای رازآلود و دور از خشکی زندانی می‌شود. دستگاه‌های نظارتی تمام اعمال او را کنترل می‌کنند. در این سریال عناصر جاسوسی، روان شناسی زندانی و عناصر علمی تخیلی دیده می‌شود.
۱۳. ونت ورث – Wentworth – ۲۰۱۳
این سریال که بازسازی سریال استرالیایی “زندانی” محسوب می‌شود داستان بئا اسمیت را بازگو می‌کند که به جرم قتل همسر زندانی شده است. با ورود به زندان نه تنها زنده مانده بلکه به جایگاه بالا دست می‌یابد. این سریال با تحسین منتقدین و تماشاگران مواجه شده است. روش روایی آن اغلب با “افسار گسیخته” (Breaking Bad) مقایسه می‌شود که تنش ایجاد شده کند بوده و به یک پایان تاثیرگذار منجر می‌شود.
۱۲. سی‌اس‌آی – CSI – ۲۰۰۰
سی اس آی که مخفف Crime Scene Investigation است، چندگانه‌ای است که سری‌های سی اس آی: میامی، سی اس آی: نیویورک و حتی یک سری درباره جرایم سایبری را شامل میشود. با این حال تمام این سری‌ها با وجود تفاوت روایی درباره گروه تحقیقاتی و فعالیت‌های آن‌ها صحبت می‌کند. این سریال به دنیای جنایی و کارآگاه‌های نگاه ویژه‌ای داشته و گرچه آن‌ها قاتلین را دستگیر می‌کنند، اما دانشمندان آزمایشگاه که مدارک را بررسی کرده و به کارآگاه‌ها گزارش می‌دهند نیز به همان اندازه سهم دارند.
۱۱. ان‌سی‌آی‌اس – NCIS – ۲۰۰۳
سرویس تحقیقاتی جنایی نیروی درایی همانند اف بی آی با سربازان سروکار دارند. این سریال یکی از طولانی‌ترین سریال‌های ممکن است که سری‌های متعددی دارد. داستان درباره محققین واشنگتن است که درمقابل جرایم نیروی دریایی پاسخگو هستند. یکی دیگر از سریال‌هایی جنایی و تعقیب و گریز که نشان می‌دهد همه انسان اند و حتی سربازان نیروی دریایی هم می‌توانند به قتل دست بزنند.
۱۰. مدفون – Buried – ۲۰۰۳
لی کینگزلی به ده سال زندان محکوم شده و اکنون باید درمقابل مشکلات فضای زندان مقاومت کرده و زنده بماند. این سریال با تحسین مواجه شد و حتی جایزه بهترین سریال درام بافتا را نیز دریافت کرد. با این حال تماشاگران از آن استقبال نکرده و پس از فصل اول ادامه نیافت. این سریال در مقایسه با سریال‌های دیگر صریح بوده و زندانی را نشان می‌دهد که چند پلیس باید از صد‌ها زندانی محافظت کنند.
۹. زندانی – Prisoner – ۱۹۷۹-۱۹۸۶
یک سریال استرالیایی در زندان تخیلی زنان به نام مرکز بازداشت ونت ورث که کارن ترورز و لین وارنر زندانیان آن هستند. این سریال با گذشت سال‌ها مورد توجه قرار گرفت. عشق طرفداران به این سریال به تولید سری‌های دیگر، نمایشنامه و رمان آن منجر شد. گرچه در ابتدا قرار بود تنها یک فصل از آن پخش شود، اما استقبال بی نظیر باعث شد ادامه پیدا کند. در این سریال به مضامینی، چون همجنسگرایی و هنجار‌های اجتماعی پرداخته می‌شود. زندان از نگاه زنان به تصویر کشیده شده و بسیار رئال و واقع گراست.
۸. دختران بد – Bad Girls – ۱۹۹۹-۲۰۰۶
یک سریال بریتانیایی دیگر درباره زندگی در زندان که به زندان زنان تخیلی لارکال می‌پردازد. برای افزودن عناصر رئال به مضامینی، چون سقط جنین، آزار و اذیت زندانیان جدید، زورگیری و خودکشی اشاره می‌شود. سریال فضای جدی و رئال دارد، که برای چندین سال ادامه یافت، اما امتیاز آن در فصل هشتم پایین آمد؛ بنابراین ادامه آن لغو شد. یک جشن کریسمس صحنه پایانی آن بود.
۷. از – Oz – ۱۹۹۷-۲۰۰۳
یکی از اولین سریال‌های تلویزیون HBO که به داستان جادوگر شهر از می‌پردازد. داستان در زندان اسوالد رخ می‌دهد که زندانیان تلاش می‌کنند به قدرت برسند. این سریال با واکنش‌های مثبت مواجه شده و در شش فصل ادامه یافت؛ بنابراین بسیاری از شخصیت‌های محبوب شما ممکن است تا پایان سریال زنده نمانند.
۶. زندان: امنیت ماکسیموم – Lockup: Maximum Security – ۲۰۰۷
درحالی که سریال‌های دیگر تخیلی هستند این سریال به یک اتفاق حقیقی می‌پردازد. در فصل اول شاهد زندان‌هایی با امنیت بالا در آمریکا خواهید بود. در ابتدا تنشی دیده نمی‌شود، اما سپس می‌بینیم که اگر زندانیان عصبانی شوند حتی جان نگهبانان زندان هم به خطر می‌افتد؛ بنابراین با دیدن این سریال از زندان‌های مختلف دیدن کرده و به حقایق رخ داده در آن پی می‌بریم.
۵. آب خنک خوردن – Porridge – ۱۹۷۴-۱۹۷۷
اگر سریال‌های جدی را دوست ندارید می‌توانید از این کمدی بریتانیایی دیدن کنید. نام آن به “آب خنک خوردن” یا اصطلاح بریتانایی محکومیت در زندان اشاره دارد. نورمن فلچر و لنی گادبر دو زندانی هستند. فلچر مدت‌ها در زندان بوده و این زندگی برایش راحت شده است. اما گادبر یک مرد ساده است که اولین سال خود را سپری می‌کند. این سریال میان تماشاگران محبوب بوده و سری‌های دیگر آن ساخته شده است.
۴. ساختن یک قاتل – Making a Murderer – ۲۰۱۵
در فرار از زندان، لینکلن بارز برای جرم انجام نداده محکوم شد. این سریال مستند هم چنین موضوعی دارد. استیون اوری به اشتباه به تجاوز جنسی و قتل محکوم شد و هجده سال در زندان است. او که در پی شکایت بود مجددا به دلیل ارتکاب به قتل دستگیر شد. ساخت این مستند ده سال طول کشید و فصل دوم آن هم به وقایع پس از قتل می‌پردازد.
۳. شکارچی ذهن – Mindhunter – ۲۰۱۷
هولدن فورد و بیل تنچ دو مامور مخفی هستند که پرونده‌های دروغین می‌سازند. برای ساخت این پرونده‌ها به گوشه و کنار کشور سفر می‌کنند تا از تجربیات قاتلین سریالی و مشکلات روانی آن‌ها آگاه شوند. یک سریال زیبا با جلوه‌های ویژه و بازیگران موفق که شبیه سریال‌های دیگر این فهرست نیست. اگر به مضامین جنایی علاقه دارید این سریال را تماشا کنید، در غیر این صورت برایتان خسته کننده خواهد شد.
۲. قهرمان‌های هوگان – Hogan’s Heroes – ۱۹۶۵-۱۹۷۱
یکی از سریال‌های متفاوت در ژانر درام زندان، در زمان جنگ جهانی دوم که زندانیان در اردوگاه‌ها به سر برده و نگهبانان آلمانی هم چندان توانمند نیستند. زندانیان نمی‌خواهند از زندان بگریزنند، به جای آن می‌خواهند جاسوسی کرده و به متفقین کمک کنند تا در جنگ پیروز شوند. یکی دیگر از سریال‌های موفق این ژانر که زندانیان مشکلات خود را داشته و با این زندگی کنار می‌آیند.
۱. نارنجی مد جدید است – Orange Is the New Black – ۲۰۱۳
یک سریال اقتباسی از کتابی به همین نام که یک سریال موفق در ژانر زندان می‌باشد. این سریال در پنج فصل موفق بوده و با تحسین منتقدین مواجه شد. پایپر چپمن برای دوست دخترش مواد قاچاق می‌کند. اما این موضوع به ۱۰ سال پیش اشاره دارد و اکنون یک فرد عادی و قانون‌مند است. او که اکنون از زندگی اش راضی است نمی‌داند که گذشته رهایش نمی‌کند. به همین دلیل به ۱۵ ماه اسارت در زندان زنان محکوم می‌شود. این سریال درباره زندگی در درون زندان است نه فرار از آن.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرار از زندان سریال های خارجی هالیوود فیلم های هالیوود فرار از زندان یک سریال مواجه شد سی اس آی یک سری سری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۰۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی

به گزارش همشهری آنلاین، یک کارخانه تولید بستنی و شکلات در استان گلستان روی دست زنانی می‌چرخد که تازه از زندان آزاد شده‌اند. اصلا شرط استخدام در این کارخانه آن است که چند صباحی را در بند نسوان گذرانده باشی و خلاصه یک جرمی در پرونده‌ات باشد. در این کارخانه استخدام می‌شوی تا از اینجا رانده و از آنجا مانده نباشی. تا سر و سامان بگیری. حقوق بگیر شوی و زندگی‌ات را رتق و فتق کنی.

مدیرکل زندان‌های گلستان در حاشیه بازدید از این کارخانه بستنی و شیرینی گفته که این نخستین کارخانه نیست که از میان زندانیان آزاد شده نیرو استخدام می‌کند، آخرینش هم نخواهد بود.

سرلک گفته بسیاری از واحدهای تولیدی با سازمان زندان‌ها همکاری دارند و نیروهایشان را از میان مددجویان استخدام می‌کنند. جالب آنکه به‌گفته مدیرکل زندان‌های استان گلستان این نیروها به‌دلیل سختی‌هایی که کشیده‌اند حتی تعهدکاری‌شان از نیروهای معمولی هم بیشتر است.

بیشتر بخوانید: توزیع مهربانی در نانوایی | ببینید لاغر شو، جایزه بگیر

اورژانس در دست زنان
مثل برخی از پایگاه‌های آتش‌نشانی که تمامی اعضایش دختران آتش‌نشان هستند، حالا مسئولان اورژانس عزم‌شان را جزم کرده‌اند تا از بانوان برای ایجاد پایگاه اورژانس استفاده کنند. این در حالی است که تاکنون ۴ پایگاه اورژانس بانوان در کلانشهر تهران تأسیس شده، اما خبرخوب اینکه نخستین پایگاه اورژانس بانوان در زاهدان هم به تازگی افتتاح شده است.

البته این پایگاه با ۴ کارشناس فوریت‌های پزشکی و پرستار از فروردین‌ماه امسال فعالیت غیررسمی‌اش را آغاز کرده بود و کارکنان عملیاتی آن در همین مدت بیش از ۸۰ ماموریت موفق را به ثبت رسانده بودند. این پایگاه نقش مهم و مؤثری در ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی در محل به بانوان دارد و از بسیاری از ارجاعات به بیمارستان‌ پیشگیری می‌شود.


کد خبر 848794 برچسب‌ها خبر مهم استخدام اورژانس زنان

دیگر خبرها

  • آزادی ۱۵۵ زندانی از زندان های هرمزگان
  • آزادی ۱۵۵ زندانی در هرمزگان
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی
  • شرایط تحصیل زندانیان البرزی مهیا شد
  • ادامه تحصیل زندانیان البرزی در تمام مقاطع تحصیلی
  • آزادی ۱۲ زندانی جرائم غیر عمد در سال جاری
  • آزادی معلم زندانی با همت نیکوکاران شاهرودی در روز معلم
  • خیران برای آزادی ۲۴۷ زندانی جرائم غیر عمد در کرمان پیش قدم شوند
  • فرار رئال از جهنم آلیانز؛ همه چیز به اسپانیا کشیده شد
  • کنایه آذری جهرمی به صداوسیما: «بنیاد آقاخان» عکس‌العملی شبیه «ساترا» نداشت